Over ons

Intede, een familiebedrijf opgericht in 1979, is invoerder en agent van high-end interieurstoffen, behangcollecties, tapijten en meubelen.
Onze showroom is gevestigd aan de Akenkaai te Brussel, de buurt rond het business- en evenementencomplex ‘Tour & Taxis’, jarenlang vergruisd, maar vandaag de dag bijzonder trendy.

Het mooie pand vormt met zijn strakke inrichting alvast de perfecte setting om het uitgelezen aanbod tot zijn recht te laten komen.
Ons team staat voor u klaar om met u mee te denken.

De klanten van Intede zijn interieurzaken, binnenhuisarchitecten, antiquairs, studiebureaus, zetel- en beddenfabrikanten en de projectmarkt. Kortom, iedereen die wat met interieurstoffen kan. De geselecteerde collecties stoffen en tapijten worden gekenmerkt door een erg sterke wisselwerking en zijn perfect combineerbaar. 

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken, dan komt ons enthousiaste sales team graag bij u langs.

Who is who?

Barbara Beukers

CEO

Is onze energieke CEO. Letterlijk opgegroeid tussen de rollen stof, is zij de vierde generatie in de textielsector. Met een gevoeligheid voor mooie dingen en kunst vormt ze kieskeurig Intede’s collectie met de doelstelling om een brede selectie stoffen en tapijten aan te bieden.

Jocelyne Corneille

Administration

Jocelyne zorgt voor de administratie voor The Romo Group (Romo, Black Edition, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc). Ze is ook ons “manusje-van-alles”!

Caroline Noesen

Administration 

Caroline is ons nieuwste teamlid! Verzorgt de administratie van onze merken Aldeco, Andrew Martin, Kieffer, Lizzo, Nya Nordiska, Rubelli, Rubelli Casa en de VanGhent tapijten. Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag!

Amelie Rowan

Sales

Rijdt als sales verantwoordelijke heel België door met de prachtige collecties van The Romo Group (Romo, Black Edition, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc). Dankzij haar vele jaren expertise heeft ze een nauwe band met haar klanten opgebouwd.

Valérie Gerard

Sales

Maakt deel uit van het Intede sales team. Zij is sales verantwoordelijke voor onze stoffenmerken Aldeco, Kieffer, Lizzo, Nya Nordiska, Rubelli en ons tapijtenmerk VanGhent, en dit voor heel België! Valérie verdeelt ook ons meubelmerk Rubelli Casa.

Josefin Lindelöw

Marketing & Communication

Afkomstig uit Zweden, vormt zij onze afdeling Marketing & Communicatie. Josefin werkt halftijds en coördineert expo’s, houdt onze showroom en website up-to-date en brengt onze klanten op de hoogte van nieuwigheden, brochures, prijslijsten etcetera.